lattfotade.se

Svenskasv

Våra nöjda medlemmar berättar


Maria, 23
Varje kvinna vill vara åtråvärd och jag känner mig verkligen det, tack vare Lättfotade. Jag har haft dejter med killer som varit väldigt trevliga, men också jättesnygga. Nu dejtar jag en av dem och trotts att vi båda har mycket att göra så har vi massa kul sex tillsammans.

Erik, 34
Jag har prövat en del olika datingsiter, men de har aldrig fungerat för mig tills jag hittade Lättfotade. Efter bara några dagar träffade jag en härlig brud och vi passade perfekt direkt. Nu har jag det vildaste sex jag någonsin haft i mitt liv.

Sanna, 21
Sen jag registrerade mig på Lättfotade så har jag fått massa medlemsförslag hela tiden. Jag kan välja att träffa jättemånga olika heta killar att ha kul tillsammans med. Tack Lättfotade!

Mikael, 28
Jag var orolig att någon skulle få reda på att jag var med på en dejtingsajt, men det tog inte lång tid innan jag förstod att Lättfotades tjänst är helt diskret. Jag kan välja vad jag vill visa på min profil och vilka medlemmar som kan se mina privata bilder. Nu kan jag söka medlemmar och stämma träffar utan att behöva känna mig orolig.

Linda, 26
Jag gick med på Lättfotade av ren nyfikenhet, men all uppmärksamhet jag fick av killarna var så smickrande att jag bestämde mig att fortsätta använda sidan ett tag till. Jag hade några dejter tills jag träffade en kille som överträffade alla min förväntningar. Inte nog med att han ger mig de största orgasmerna någonsin, men han får mig att känna mig som en gudinna. Varje gång vi ses så kan vi inte få nog av varandra.

Fredrik, 43
Det är svårt att träffa någon med samma sexuella preferenser som mig själv och det tar lång tid att ta reda på det. På Lättfotade är det enkelt att hitta likasinnade personer. Nu har jag möjligheten att träffa någon regelbundet och leva ut mina erotiska fantasier.

Sara, 32
Jag hade en hemlig fantasi att vara med ett swingerpar ett bra tag och så föreslog min partner en dag samma sak. Jag började leta efter hemsidor där vi kunde hitta likasinnade personer och hittade Lättfotade. Det tog lite tid att hitta det rätta paret, men jag kan inte beskriva hur spännande det var att träffa dem. Vi bjöd in dem på middag hemma hos oss och senare hade vi en kväll med upplevelser i sovrummet vi aldrig kommer glömma. Vi kan starkt rekommendera Lättfotade för alla som vill uppleva njutningens sanna betydelse.
azucarmorena
USA, Hoboken
lickmypuss2011
USA, Columbus
sensualcute26
USA, Bothell, King
sexyhearty22
USA, Santa Maria
cutebell
USA, West Jordan
Sol
Sol 30
Mexiko, Mexicali
hannathelezbo
USA, Covina
simplerachelle
USA, Chicago
Babygirl
USA, San Antonio